قابل توجه دانشجويان محترم مقطع کارشناسي- اعلام نکات قابل توجه در خصوص حذف و اضافه نيمسال دوم سال تحصيلي 99-98
|
|
تاريخ:
05/12/98
|
بسمه تعالي
به اطلاع دانشجويان محترم مقطع کارشناسي مي رساند حذف و اضافه نيمسال دوم سال تحصيلي 99-98 مطابق تقویم آموزشی، در تاريخ هاي 6 لغايت 7 اسفند ماه 98 توسط خود دانشجو و فقط از طريق سامانه سما انجام خواهد گرفت.
دانشجویانی که تمایل به اخذ درس با تداخل در برنامه هفتگی دارند بایستی در روز حذف و اضافه، از طریق سامانه سما شخصاً اقدام به این امر نمایند و بعد از اخذ دروس با تداخل، فرم تعهد اخذ دروس با تداخل را که در قسمت تمرینات مربوط به درس حذف و اضافه در اکانت ال ام اس آنها قرار داده شده است تکمیل و حداکثر تا تاریخ 98/12/10 ارسال نمایند.
هماهنگي با اساتيد دروسي که بصورت تداخل در برنامه هفتگي اخذ مي شود الزامي بوده و دانشکده آموزشهاي الکترونيکي مسئوليتي در قبال عدم حضور دانشجو در کلاس هاي داراي تداخل و حذف توسط اساتيد محترم بعلت غيبت بيش از حد ندارد.
(عدم حذف و اضافه در سامانه سما در موعد مقرر توسط شخص دانشجو و ارسال فرم تعهد اخذ دروس با تداخل در برنامه هفتگي، جهت حذف و اضافه دانشجو توسط آموزش قابل قبول نمي باشد.)
لازم به ذکر است در حذف و اضافه امکان اخذ دروس عملی با تداخل برنامه هفتگی وجود ندارد و در صورت اخذ دروس عملی با تداخل توسط دانشجو، آموزش یکی از دروس اخذ شده را حذف خواهد کرد.
همچنین یادآوری می شود در زمان حذف و اضافه دانشجو می تواند حداکثر 2 درس حذف و 2 درس اضافه نماید و تغییر گروه درسی به هیچ وجه میسر نمی باشد. ضمناً دانشجویان حق حذف درس پیش نیازی که بصورت هم نیاز انتخاب نموده اند را نداشته و. عواقب عدم رعایت این موارد، بر عهده دانشجو خواهد بود .
دانشجویانی ( ورودی 93 و مابعد ) که بعد از پایان حذف و اضافه کمتر از 12 واحد و دانشجویان ورودی 91 و 92 که بعد از پایان حذف و اضافه کمتر از 14 واحد درسی انتخاب نموده باشند، ثبت نام آنها باطل و طبق مقررات با آنها برخورد خواهد شد و کلیه عواقب ناشی از آن بر عهده دانشجو خواهد بود.
با تشکر- آموزش
|
|
|
در همین زمینه
|
|
پربیننده ترین مطالب
|
|
|
درج در سايت توسط : آموزش
|
|